ETE 您所在的位置:网站首页 ete game ETE

ETE

2023-05-28 19:31| 来源: 网络整理| 查看: 265

Ігровий комп'ютер ETE GAME КАВУН – потужний комп'ютер у місткому, і вражаючим своїм дизайном корпусі – Inter-tech C-3 Saphir. Спроектований на основі чотириядерного процесора Intel Core i3-10100F, що відмінно зарекомендував себе в найскладніших тестах.Основа відеосистеми – відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1650.Зв'язка i3 10100F GTX 1650 це №1 за показником "Ціна-Продуктивність" на даний момент.Високі налаштування графіки у всіх сучасних іграх, комфортний FPS – все це, тепер не просто мрії, це реальність, втілена в ETE GAME КАВУН.

⚙️Відеокарта

NVIDIA GeForce GTX 1650

Відеокарта GeForce GTX 1650 створена на базі удостоєної нагороди архітектури NVIDIA Turing, що забезпечує революційні графічні можливості. Це потужна платформа для найпопулярніших ігор, що забезпечує ще більшу швидкість в ігрових новинках. Розширте ігрові можливості із GeForce GTX.

⚙️Процесор

Intel Core i3-10100F

Висока продуктивність та бездоганні обчислювальні можливості. Безперебійна потокова трансляція та чудові розваги у форматі HD з ефектом занурення, підтримка повноекранного зображення у форматі 4K та панорамного відео. Збільшений ресурс акумулятора забезпечить виняткову мобільність.

⚙️Материнська плата

Intel H510

Материнська плата забезпечує роботу популярних програм, відео, аудіо та редагування зображень з роздільною здатністю UHD, а також дозволяє грати в новітні ігри без затримок. Високопродуктивні набори мікросхем забезпечують чудову якість аудіо та відео, неперевершену продуктивність для створення контенту та швидкодію для сучасних додатків та ігор з приголомшливою графікою.

⚙️Оперативна пам'ять

16GB DDR4-3200

Пам'ять DDR4-3200 підійде для поціновувачів продуктивності, гравців та всіх, хто просто хоче отримувати вищі результати зі своєї системи.

⚙️Жорсткий диск

1TB HDD SATA 7200rpm

Жорсткий диск SATA ідеально підійде для надійного зберігання повнометражних фільмів у 4K якості та десятків тисяч фотографій: вважайте його власною домашньою хмарою.

⚙️SSD накопичувач

120GB SSD SATA

Твердотільний накопичувач підійде для інтенсивних навантажень і блискавично збереже будь-які дані, а підвищена пропускна здатність допоможе вирішити найскладніші завдання у найкоротший термін.

⚙️Блок живлення

600W

Блок живлення 600W побудований на платформі в якій застосовані сучасні схемотехнічні рішення, що дозволяють досягти найвищих показників стабільності електроживлення у всьому діапазоні навантажень.

ЕТЕ - ЦЕ ТВОЄ!



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有